Bezorginformatie

Verzendkosten , Retourneren/ Ruilen

Wij bieden gratis verzenden aan binnen Nederland , bij aankoop boven de €100- euro aan goederen in onze webwinkel. Onder dit bedrag betaalt u €8,- verzendkosten.

Ruilen of Geld terug ? is geen enkel probleem bij ons

Ruilen is geen enkel probleem , stuurt u in dit geval het product retour naar het factuur adres met een kleine brief erbij , wat u precies wilt omruilen , en we nemen het in behandeling , alles wordt vooraf besproken en afgehandeld naar wens. Retour adres is : Erluxhome Amsterdamsestraatweg 344 3551 CV Utrecht.

Retourneren / Geld Retour?

als consument heeft u 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het product , en mag u de producten retourneren of ruilen indien deze u niet bevallen zonder opgaaf van reden, u dient wel vooraf even te mailen of bellen voor het doorgeven van ruilingen – retouren. Bij een retour wordt het geld z.s.m. binnen 10 – 30 dagen retour gestort op de rekening waar het vandaan is betaald, of contant uitgekeerd indien contant afgerekend of opgehaald.

Het retourneren of ruilen is alleen mogelijk mits het product onbeschadigd , in een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product en onbeschadigden met alle toebehoren binnen 14 dagen zichttermijn wordt retourgestuurd, naar het factuur adres :serluxhome onderdeel van  erlux amsterdamsestraatweg 344 3551 CV. Let op ! , de consument is zelf aansprakelijk als het product wat retour is gestuurd niet verzekerd is terug gestuurd naar ons , en b.v. zoekraakt.

Let op ! Indien producten worden geretourneerd die beschadigd / gebruikt zijn of niet in deugdelijke staat  zijn, behouden we het recht om deze product niet te vergoeden, het product blijft in dit geval liggen bij ons , totdat voor het terugzenden van het product naar de consument toe € 10,00 aan verzendkosten en administratie wordt betaald.